Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Na Rail Business Days
ukáží první bateriový vlak

 Pražské metro důstojně
oslavilo 50 let provozu

 Pardubice od Škody koupily
další trolejbusy 32Tr

 Táborští strojvedoucí
se školí na RegioFoxech

Autobusy Student Agency se mění na RegioJet

PRAHA - Síť žlutých autobusů společnosti Student Agency od dnešního dne začala využívat marketingovou značku RegioJet, která dosud zastupovala jen pozvolna se rozvíjející železniční dopravu.

Dopravce v dubnu bude zařazovat také další nové autobusy osvědčené třídy Fun&Relax s již novým označení RegioJet...


Autobusy nově přechází pod značku RegioJet (březen 2016, Student Agency).

Autobusová doprava patří k nejdůležitějším podnikatelským aktivitám skupiny Student Agency. Cílem společnosti je ale další růst, a to jak v České republice, tak zejména na mezinárodních trzích.

"Proto se chceme prezentovat jako jednotná vedoucí středoevropská síť autobusových a vlakových spojů s přepravními službami špičkové kvality a chceme toto dělat pod marketingovou značkou RegioJet, která nám zejména na zahraničních trzích bude v tomto silnou oporou," uvedl tiskový mluvčí Student Agency Aleš Ondrůj s tím, že tak vzniká přepravní síť RegioJet, která bude mít potenciál v následujících letech ročně přepravovat 15 - 20 milionů cestujících.

Nejde o změnu dopravce, tím zůstává Student Agency

Logo RegioJet bude nově umístěno na našich autobusech, na veškerých komunikačních a marketingových materiálech a všude tam, kde se žluté autobusy prezentují směrem ke svým zákazníkům. Nejde přitom o změnu názvu firmy ani dopravce, ale čistě jen o marketingově - komunikační značku.


Student Agency zůstává jako marketingová značka (březen 2016, Student Agency).

Jméno Student Agency zůstává jako název firmy a jako silná značka pro další aktivity. Nenastane tedy žádná změna z hlediska obchodního názvu společnosti, respektive provozovatele autobusové dopravy v České republice a na linkách v rámci ČR a z ČR do zahraničí. Ta bude i nadále z pohledu zákona, smluvních a licenčních dokumentů vystupovat pod svým stávajícím jménem Student Agency. Firma také zůstává u dalších odvětví stejná - tedy v případě prodeje letenek, zájezdů či studijních a pracovních pobytů.

Kromě nového marketingového označení chystají žluté autobusy v roce 2016 další expanzi. Více spojů pojede od 18. dubna do Vídně, spoje z Prahy do Vídně se zrychlí a většina z nich pojede nonstop, dopravce posílí také spoje do Budapešti, Bratislavy či Itálie.

Nové autobusy už jsou označeny nově: RegioJet

Dopravce bude postupně od dubna nasazovat do provozu dalších 45 nových autobusů Fun&Relax - nové autobusy budou přitom vozy zcela nové generace a právě jejich uvedení do provozu bude již spojeno s novou marketingovou značkou sítě žlutých autobusů RegioJet. "Také na stávajících autobusech bude v následujícím období postupně měněno logo Student Agency na RegioJet, které v sobě nicméně Student Agency obsahuje," dodal závěrem Ondrůj.


Interiér nových autobusů Fun&Relax (březen 2016, Student Agency).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!