Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 ComfortJety svezou první
cestující již v červnu

 Do pěti let by mohly vyjet
tramvaje do Komořan

 O Rail Business Days
je letos nebývalý zájem

 Nové jízdní řády v Ústí:
Mizí takt a mění rozjezdy

BusLine testuje v Hořicích Evadys od Iveca

HOŘICE - Společnost BusLine testuje na středisku v Hořicích nový autobus typu Iveco Evadys, který se zatím setkává jen s kladnými reakci nejen ze strany cestujících, ale i řidičů. Autobus lze využít pro linkovou i zájezdovou dopravu.

Podle hořického střediska autobus dosud najel téměř dvě tisícovky kilometrů a řidiče si tento nový autobus od Iveca získal...


Nový autobus Evadys od Iveca v Hořicích (26. července 2017, BusLine).

​​Nový Evadys je koncipován pro regionální a celostátní linky, letištní přepravu, organizované zájezdy i výlety. Jde o jediný model na trhu, ve kterém se snoubí vlastnosti řady Crossway a zkušenosti získané u modelu Magelys. Nový Evadys je v oblasti provozní všestrannosti skutečným šampiónem, a to jak v týdnu, tak o víkendech. "Nabízí vyšší výkon, větší pohodlí a větší zavazadlový prostor než běžný meziměstský autobus. Je zároveň kompaktnější, umožňuje snazší nástup a má nižší hmotnost. S tím souvisí i nižší spotřeba oproti turistickým autobusům třídy HD, a také vyšší užitečné zatížení," uvedla PR manažerka Nikola Bradíková.

Díky modernizovanému zavazadlovému prostoru lze bez obav využívat maximální kapacitu, protože zavazadla všech cestujících jsou bezpečně a pohodlně uložena. Toto vozidlo se výborně hodí pro dálkové trasy s častými zastávkami, pro které se klasické zájezdové autobusy tolik nehodí. Zároveň je autobus tak dlouhý, aby poskytl dostatečný výkon a pohodlí.


Zajímavě řešený interiér ladí oku (26. července 2017, BusLine).

Zavazadlový prostor o kapacitě až 12 metrů krychlových ovšem zvýšením podlahy na 1,14 metru zvětšil objem zavazadlových prostor o 3 metry krychlové. Díky tomu se svými parametry přibližuje zájezdovému autokaru Magelys. Iveco tím zdůrazňuje význam levnější verze zájezdového autokaru s univerzálním využíváním. Vůz se vyznačuje také nejnižšími náklady na vlastnictví ve své třídě, nízkou spotřebou paliva a vysokou zůstatkovou hodnotou. 

"Uzpůsobení pro lidi se sníženou mobilitou, včetně vozíčkářů, deklaruje variabilitu konfigurace vnitřního uspořádání a možnost výběru různých dveří a vybavení vozidla výtahem pro vozíčkáře," dodala Bradíková. Autobus je možné doplnit dnes již běžným standardem v zájezdové dopravě, možnosti zahrnují vestavěnou ledničku v přístrojové desce, kávovar, kuchyňku, DVD přehrávač, USB porty a Wi-Fi, případně i toaletu.


Dopravce jej používá v dálkové a zájezdové dopravě (26. července 2017, BusLine).

Královéhradecký kraj teď

zdroj: http://webcam.hkfree.org/

zdroj: http://portal.chmi.cz/

Počasí Hradec Králové - Slunečno.cz

Redakce Hradec Králové:

208 kralovehradecky
Krajská redakce Vlčoun.cz:
- Filip Vlček

Kontakt na redakci:
- kralovehradecky@vlcoun.cz 

Chcete posílit náš tým?
Možná hledáme právě vás!
Více informací zde.

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

  20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!